Поліцейських офіцерів громад Дубенщини привітали з професійнним святом

18 Червня 2020, 18:07
1146

Напередодні професійного свята голова Дубенської районної державної адміністрації та керівництво Дубенського відділу ГУ НП в Рівненській області привітали поліцейських офіцерів громад Дубенщини.

У середу, 17 червня, вони відвідали поліцейські станції у Повчанській, Привільненській, Тараканівській, Смизькій, та Мирогощанській громадах. Про це повідомляють у пресслужбі Дубенської РДА.

З нагоди професійного свята поліцейських офіцерів відзначили грамотами голови Дубенської районної державної адміністрації.

Нагадаємо, що на Дубенщині п’ять громад стали учасниками проєкту «Поліцейський офіцер громади», реалізованому в співпраці із міжнародними партнерами, зокрема, з Урядом Сполучених Штатів Америки та Програмі «U-LEAD з Європою».

У рамках проєкту об’єднані територіальні громади уклали Меморандум про співпрацю з поліцією. Поліцейські пройшли багатоетапне навчання та приступили до роботи в громадах. За кошти ОТГ було облаштовано приміщення для роботи офіцерів - поліцейські станції. Минулого тижня кожна поліцейська станція у Дубенському районі отримала сучасний поліцейський автомобіль.

Читайте також: Новобранців з Дубенщини відправили на строкову службу












 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024