Кулінарний експерт Євген Клопотенко готував на сироварні у Дубні
24 Червня 2020, 16:55
2761
Відомий український кулінарний експерт та шеф-кухар Євген Клопотенко відвідав сироварню в Дубні.
У середу, 24 червня, переможець проєкту «МастерШеф» приїхав на підприємство ТМ «КОМО», де показував майстер-класи із приготування страв з сирами. Про це пишуть у Блозі «Знай більше».
«У рамках проєкту «Сирні історії КОМО» ми розробили з кулінарним експертом Євгеном Клопотенком рецепт легкого в приготуванні запеченого курячого філе з паприкою, базиліком та сиром КОМО «Хаварті». Таку страву можна подавати з картопляним пюре, рисом або гречкою, а можна і як самостійну страву, – розповідають на підприємстві».
Читайте також: Як відома молочна фірма підтримує своїх земляків
24/04/2024
Вівторок
23.04.2024
19:00
17:07
16:41
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт