Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter

Кулінарний експерт Євген Клопотенко готував на сироварні у Дубні

16:55 24.06.2020
691

Відомий український кулінарний експерт та шеф-кухар Євген Клопотенко відвідав сироварню в Дубні.

У середу, 24 червня, переможець проєкту «МастерШеф» приїхав на підприємство ТМ «КОМО», де показував майстер-класи із приготування страв з сирами. Про це пишуть у Блозі «Знай більше».

«У рамках проєкту «Сирні історії КОМО» ми розробили з кулінарним експертом Євгеном Клопотенком рецепт легкого в приготуванні запеченого курячого філе з паприкою, базиліком та сиром КОМО «Хаварті». Таку страву можна подавати з картопляним пюре, рисом або гречкою, а можна і як самостійну страву, – розповідають на підприємстві».

Читайте також: Як відома молочна фірма підтримує своїх земляків





Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
6 липня
Сьогодні
Вчора
04.07.2020
03.07.2020
02.07.2020
01.07.2020
  • Продам
  • Куплю
  • Здам
  • Обміняю