Кулінарний експерт Євген Клопотенко готував на сироварні у Дубні

24 Червня 2020, 16:55
2761

Відомий український кулінарний експерт та шеф-кухар Євген Клопотенко відвідав сироварню в Дубні. 

У середу, 24 червня, переможець проєкту «МастерШеф» приїхав на підприємство ТМ «КОМО», де показував майстер-класи із приготування страв з сирами. Про це пишуть у Блозі «Знай більше»

«У рамках проєкту «Сирні історії КОМО» ми розробили з кулінарним експертом Євгеном Клопотенком рецепт легкого в приготуванні запеченого курячого філе з паприкою, базиліком та сиром КОМО «Хаварті». Таку страву можна подавати з картопляним пюре, рисом або гречкою, а можна і як самостійну страву, – розповідають на підприємстві».

Читайте також: Як відома молочна фірма підтримує своїх земляків 





 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024