Денний стаціонар Дубенської міської поліклініки отримав почесну відзнаку

26 Червня 2020, 13:03
1709

Денний стаціонар міської поліклініки отримав відзнаку «Чиста лікарня безпечна для пацієнтів». 

Відзнаку КНП «Міська поліклініка» вручила представник Асоціації «Служба організації інфекційного контролю» Оксана Головня у четвер, 25 червня. Про це інформують у пресслужбі Дубенської міськради. 

Фахівчиня розповіла, що Всеукраїнський проєкт «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» має на меті забезпечення високого рівня гігієни в лікувальних закладах України, профілактику професійних захворювань медичного персоналу, запобігання поширенню внутрішньолікарняних інфекцій, економію коштів лікувальних закладів. А також зазначила, що на Дубенщині – це перший медичний заклад, який отримав цю почесну відзнаку.

«Отриманню сертифіката передувала кількамісячна клопітка робота та старання колективу денного стаціонару та керівництва поліклініки, які проходили відповідні навчання, курси та семінари, виконували усі рекомендації фахівців проєкту. Завдяки належному фінансуванню лікувального закладу з бюджету міста було забезпечено необхідне обладнання та засоби, щоб перебування пацієнтів у відділенні було безпечним та комфортним», - кажуть у міськраді. 

Сертифікат отримали медпрацівники денного стаціонару на чолі з керівником поліклініки Володимиром Сорокою. З важливим досягненням колектив привітали міський голова Василь Антонюк, заступник міського голови Василь Скринчук, начальник відділу охорони здоров'я Василь Круцик.

Очільник міста зауважив, що відзнака такого рівня є показником відповідальності керівництва та медичного персоналу поліклініки до виконання своїх функціональних обов’язків і є важливою відзнакою не лише для даного лікувального закладу, але й для міста Дубна в цілому.

Читайте також: У Привільненській громаді виділили кошти на підтримку медицини та освіти

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39