Голові Тараканівської ОТГ повісили на ворота муляж гранати і похоронний вінок

26 Червня 2020, 14:43
2022

На Дубенщині відкрили кримінальне провадження через муляж гранати на воротах голови ОТГ.

До поліції у п'ятницю, 26 червня, о 08:40 надійшло повідомлення від голови Тараканівської ОТГ, що за місцем її проживання на воротах вона виявила предмет, схожий на гранату, та похоронний вінок. Про це інформують у відділі комунікації поліції Рівненської області. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дубенського відділу поліції та вибухотехнічна служба ГУНП. За результатами огляду спеціалісти-вибухотехніки встановили, що невідома особа прикріпила до воріт господарства 45-річної жительки села Тараканів пластиковий муляж гранати РГД-5. 

За фактом хуліганства слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять першочергові слідчі дії та розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєного злочину.

Вчинення хуліганських дій не пов’язане зі службовою діяльністю голови ОТГ. Одна із версій, яку розглядає слідство — боргові зобов’язання одного із членів родини, який донедавна проживав спільно з нею.

Читайте також: У Смизі чоловік на городі вирощував коноплі


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром