У Дубенській лікарні модернізують приймальні відділення

01 Липня 2020, 14:30
2408

У рамках ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво»  у семи лікарнях в Рівненській області запланували провести модернізацію приймальних відділень.

Про це йдеться на сайті Рівненської ОДА.

Під час робочої поїздки у Березнівський район голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль ознайомився з роботою центральної районної лікарні. Саме в цьому закладі заплановано реконструкцію приймального відділення у рамках проєкту «Велике будівництво».

«Березнівська ЦРЛ визначена як опорний заклад з надання вторинної медичної допомоги. Зараз тут завершують розробляти проєкт документації, на черзі – експертиза. І вже наприкінці липня можна буде приступати до будівельних робіт. Плануємо, що модернізовані приймальні відділення запрацюють з жовтня 2020 року», – зазначає Віталій Коваль.

Реконструкція приймальних відділень проводитиметься й в інших опорних закладах регіону: обласній клінічній і центральній міських лікарнях у Рівному, Дубенській міській лікарні, ЦРЛ у Рокитному, Володимирці та Сарнах.

Усі вони будуть оснащені за єдиними стандартами та забезпечені новітнім медичним обладнанням. За державні кошти у закладах створять якісні умови для лікування пацієнтів.



Читайте такожЯкі обстеження для виявлення раку можна пройти безплатно

Хто має право на безоплатний тест на COVID-19

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Також пропонуємо пройти опитування, скільки часу вам довелося чекати результатів ПЛР-тестування на коронавірус.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024