Силами місцевого бізнесу в Смизі відремонтували дорогу на центральній вулиці

03 Липня 2020, 10:09
960

Тривалий час у Смизі люди жалілися на стан дороги по вулиці Дружби, адже саме тут знаходиться чимало будинків, місцева школа, дошкільний заклад, відділення Нової пошти та більша частина продуктових магазинів. 

Мова йде про центральну вулицю в селищі, по якій щодня проїжджають сотні машин, десятки велосипедистів та ходять сотні людей. По це пишуть на сторінці Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН».

Вкінці 2019 року тут облаштували тротуар з велосипедною доріжкою за кошти з місцевого та обласного бюджетів, а от на дорожнє полотно вже коштів не вистачило.

Минулого літа ініціативна група «Інтонації змін» звернулася до ТОВ «Прикарпатзахідтранс». Після перемовин та узгоджень щодо підрядної організації підприємство взяло на себе відповідальність за частковий ремонт дороги.

Проте велике навантаження на асфальтне покриття призвело до продовження його руйнування і цього року гостро постало питання щодо ямкового ремонту центральної дороги. І знову ми звернулися до керівництва ТОВ «Прикарпатзахідтранс». Звернення дали свої результати – ямковий ремонт по вулиці Дружба в Смизі виконано.

«Ми щиро вдячні за відповідальні дії бізнесу, який працює на території громади. Знаємо також, що вже неодноразово з боку підприємства порушувалося питання до місцевої влади щодо встановлення обмежувальних дорожніх знаків та «лежачих поліцейських», щоб забезпечити безпеку учасників дорожнього руху в Смизі. Сподіваємося, що й це питання буде вирішене, а безпека жителів стане пріоритетним питанням порядку денного на сесійних засіданнях. Ми, громадська організація та активні жителі Смиги, висловлюємо слова вдячності ТОВ "Прикарпатзахідтранс" за підтримку, соціальні ініціативи, турботу про безпеку та виявлену відповідальність щодо проблемних питань», – пишуть активісти. 

Читайте також: Кольорові ліхтарі на сонячних батареях встановили у Рачині


Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024