У двох закладах Дубна порушують карантин

23 Липня 2020, 17:40
2915

У Дубні продовжують перевіряти дотримання карантинних заходів у магазинах та кафе міста.

У рамках комплексної превенції у місті Дубно фахівці Управління держпраці у Рівненській області спільно з інспекторкою праці Дубенської міської ради Ларисою Лахманюк відвідали громадські заклади. Про це інформують у пресслужбі Дубенської міськради.

Роз’яснювально-інформаційна робота та моніторинг провели з суб’єктами господарювання у сферах торгівлі, послуг та громадського харчування. 

Читайте також: У Дубні перевірили, чи дотримують кафе та магазини вимог карантину

Під час спілкування фахівці Управління держпраці та міськради роз’яснили роботодавцям та працівникам переваги офіційного працевлаштування, вимоги з безпеки та гігієни праці, важливість виконання протиепідемічних заходів. Водночас, інспектори здійснили моніторинг дотримання відповідних вимог.

У двох суб’єктів виявили порушення протиепідемічних вимог: відсутність у працівників масок під час перебування на робочих місцях. Фахівці наголосили роботодавцям і працівникам на обов’язковості дотримання вимог безпеки та протидії розповсюдженню COVID-19. 

Інформацію про порушення передадуть територіальному органу Держпродспоживслужби для подальшого реагування.

Керівників усіх закладів торгівлі та громадського харчування закликають взяти під особистий контроль дотримання протиепідемічних вимог на підпорядкованих об'єктах.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024