Дубно: на ринку не всі дотримують правил карантину

27 Липня 2020, 17:48
1728

У Дубні перевірили ринок на дотримання заходів протидії коронавірусу та дотримання трудового законодавства.

Спеціалісти Дубенського міськрайонного управління ГУ Держпродслужби в Рівненській області спільно з інспектором праці міської ради 23 та 24 липня відвідали суб’єкти господарювання по вулиці Млинівській (КП «Ринок») та частково по вулиці Д.Галицького. Про це повідомляють у Дубенській міській раді.

Кожен візит має комплексну мету – роз’яснення стосовно вимог трудового законодавства, заходів протидії інфікуванню СOVID-19 та моніторинг дотримання суб’єктом господарювання та працівниками відповідних вимог.

Читайте також: У двох закладах Дубна порушують карантин

Фахівці відвідали суб’єкти господарювання найбільш ризикових сфер господарської діяльності – міні точки громадського харчування (швидка їжа та розливні напої для населення) та надання послуг.

За результатами відвідування КП «Ринок» склали чотири протоколи про адміністративне правопорушення. Також виявили порушення – не представлені дозвільні документи на дезінфікуючий засіб, відвідувачі, які знаходяться на ринку перебувають без захисної маски, не прикритий ніс та рот.

З приватними підприємцями провели роз’яснювальну роботу щодо роботи закладів торгівлі, надання послуг в умовах карантину в зв’язку із COVID-19, проконсультували як усунути порушення та попередили про адміністративну відповідальність.

Читайте також: У Дубні перевірили, чи дотримують кафе та магазини вимог карантину

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024