У Дубні заборонили проводити масові заходи

30 Липня 2020, 18:10
1180

Через складну епідемічну ситуацію комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонила проводити масові заходи.

Заборона на проведення в місті Дубно усіх масових заходів (у тому числі культурних, розважальних, рекламних) діятиме до покращення загальної, в межах міста, епідеміологічної ситуації. Про це повідомляють у Дубенській міській раді.

Це рішення прийняли у четвер 30 липня, на позачерговому засіданні міської Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, зважаючи на те, що епідемічна ситуація в місті Дубно залишається складною, спостерігається тенденція поширення хвороби COVID-19.

Читайте також: Ще у 12 дубенчан та п'яти мешканців району виявили коронавірус

Релігійним громадам міста усіх конфесій під час здійснення культових обрядів потрібно суворо дотримуватись маскового режиму, обмежити кількість перебування вірян у храмах з розрахунку одна людина на 20 метрів квадратних та не більше 100 людей загалом.

Контроль за дотриманням в місті Дубно встановлених карантинних обмежень доручили Дубенському відділу поліції ГУ Національної поліції в Рівненській області.

Читайте також: Дубно: у випадку спалаху коронавірусу в колективі, тестуватимуть всіх працівників

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром