У Мирогощі шукають приміщення для дитячого будинку сімейного типу

05 Серпня 2020, 17:20
1151

У Мирогощі шукають дім для створення дитячого будинку сімейного типу.

Під час наради під керівництвом голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, яка відбулася минулого тижня, підняли питання про сприяння в придбанні житлового будинку для дитячого будинку сімейного типу.Про це повідомляють у Дубенській районній державній адміністрації.

Як повідомила Мирогощанська сільська голова Світлана Соборук, на території їх громади проживає прийомна сім’я, в якій виховуються четверо дітей.  Ця сім’я прийняла рішення створити дитячий будинок сімейного типу, який згідно з Постановою КМУ № 515 від 01.06.2020 року має право на придбання житла за кошти державного бюджету. У Мирогощі знайшли приміщення, яке можна було б використати для цієї сім’ї.

За дорученням Віталія Коваля здійснили виїзд на цей об’єкт. До огляду приміщення долучилися начальник служби в справах дітей Рівненської ОДА Віктор Марчук, голова Дубенської РДА Володимир Іщук, заступниця голови Дубенської РДА Ірина Кружайло, Мирогощанська сільська голова Світлана Соборук, начальник служби в справах дітей Дубенської РДА Сергій Матвійчук.

Оглянувши запропоноване приміщення, робоча група визнала його таким, що не відповідає вимогам Постанови  КМУ № 515 від 01.06.2020 року, тому не може бути придбане за рахунок субвенції з державного бюджету. Пошуки відповідного житла тривають.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024