Дубенщина: вогнеборці перевіряли дотримання пожежних правил у багатодітних сім'ях

05 Серпня 2020, 19:27
928

Дубенські рятувальники провели відпрацювання житлового сектору з питань дотримання вимог пожежної безпеки в побуті.

З метою запобігання виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, а також попередження травмування та загибелі людей на них, 5 серпня рятувальники провели відпрацювання житлового сектору з питань дотримання вимог пожежної безпеки в побуті, перевірки протипожежного стану будівель, де мешкають багатодітні сім’ї. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Рівненській області.

Вогнеборці відвідали вім'ї, які проживають на території Малосадівської та Мильчанської сільської ради.

Під час відпрацювання населеного пункту злучили також працівників сільської ради та соціального працівника з Дубенського району.

З населенням рятувальники провели профілактичні бесіди з питань безпеки життєдіяльності та вручили їм тематичні пам’ятки інформаційного характеру про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем, користуванні електроприладами, пічним опаленням.

Рятувальники наголосили, що за самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачено адміністративну відповідальність.

Такі заходи рятувальники будуть проводити й надалі, адже це є дієвим фактором запобігання загибелі та травмування людей на пожежах.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024