У Радивилові привітали працівників ветеринарної медицини

09 Серпня 2020, 16:55
1292

Напередодні професійного свята, працівників ветеринарної медицини привітали зі святом.

Про це йдеться на сайті Радивилівської міської ради.

Спеціалістів, які з честю реалізовують завдання, що ставляться перед ветеринарною медициною, відзначили грамотами та цінними подарунками. Урочистості відбулися в актовій залі Радивилівської районної державної лікарні ветеринарної медицини.

Про те, що від міцних теоретичних знань та трудової наполегливості колективу ветмедицини визначальним чином залежить епізоотичне благополуччя краю, а також продовольча безпека його жителів, зауважив у своєму вступному слові М. Медвідь, начальник районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Рівненській області. Він повідомив, що тваринництво Радивилівщини наразі обслуговує два державних пункти ветеринарної медицини, п’ять державних дільниць ветеринарної медицини, Радивилівська районна державна лікарня державної медицини, Радивилівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Рівненській області, і лабораторія ветекспертизи на ринку «Новий».

За самовіддану працю та високий професіоналізм по роботі з попередження надзвичайних ситуацій епідеміологічного та епізоотичного характеру, недопущенню на внутрішній ринок неякісної тваринницької продукції, відзнаками та цінними подарунками відзначили кращих представників професії. Слова вітань та подяки працівникам ветеринарії адресували, зокрема, перший заступник Радивилівського міського голови В. Ісюк, голова районної ради В. Кондик, керівник районної державної лікарні ветеринарної медицини І.Грицайчук.

«Висловлюю глибоку вдячність всім вам за сумлінну працю та відданість обраній за покликанням серця справі вручаючи грамоти та святкові премії від міського голови», – наголосив перший заступник міського голови В.Ісюк.

Він побажав усім присутнім фахівцям галузі ветеринарної медицини невичерпної енергії, творчої наснаги, успіхів в усіх починаннях, оптимізму і міцного здоров’я.

Читайте також: На Дубенщині центри зайнятості прийматимуть відвідувачів офлайн





 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024