У Дубні рятувальники перевіряли готовність до лісової пожежі

14 Серпня 2020, 16:10
746

Рятувальники обласного управління ДСНС перевірили готовність працівників Дубенського лісового господарства до реагування на можливі лісові пожежі.

На виконання пункту 1 глави 7 протоколу засідання КМУ від 29.07.2020 №62, а також з метою запобігання та оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з пожежами у природних екосистемах 13 серпня 2020 року в ДП «Дубенський лісгосп» провели перевірку. Про це повідомляють на сторінці 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області у фейсбуці.

Оперативна група представників ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковником служби цивільного захисту Журавелем Р.А., провідний майором служби цивільного захисту Бейзином Д.М., майором служби цивільного захисту Клімуком О.В. перевірили підготовку та реагування на можливі надзвичайні ситуації в лісових масивах на території Дубенського району.

Читайте також: В одному з гаражів Дубна горіло обладнання

У ході перевірки основну увагу звертали на організаційні та плануючі заходи щодо підготовки лісогосподарських підприємств у пожежонебезпечному періоді, організацію чергування в лісгоспах та лісництвах, технічний стан пожежної  та пристосованої техніки та обладнання для гасіння лісових пожеж, наявність і утримання протипожежних водойм та під’їздів до них, а також достатність заходів щодо запобігання виникненню лісових пожеж.

Слід зазначити що проведенні  практичні відпрацювання умовної ввідної по гасінню лісової пожежі на території підприємств, щодо відпрацювання спільних дій рятувальних служб під час яких працівники лісового господарства продемонстрували злагодженість дій і готовність до гасіння лісових пожеж.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024