В Млинові обговорили питання забезпеченості центральної районної лікарні

14 Серпня 2020, 17:40
710

Під час робочої зустрічі в.о. голови Млинівської райдержадміністрації Олександра Кучера з очільниками громад району, головою Млинівської районної ради Богданом Писаком та головним лікарем Віктором Ковальовим обговорили питання забезпеченості  Млинівської лікарні коштами додаткової дотації на оплату енергоносіїв.

Про це сповістили на сайті Млинівської РДА.

Ще в червні, під час зустрічі в райлікарні з очільниками та представниками громад було проговорено потребу в коштах. На сьогодні повністю погасили потребу в коштах Ярославицька громада та районний бюджет. Млинівська селищна рада перерахувала 805 тис. (при потребі в 1,28 млн.), Бокіймівська громада – 142 тис. (при потребі 320 тис.).

За словами очільників громад, забезпечувати даний напрямок фінансування вони, частково, змушені із власних надходжень, які, у зв’язку із карантинними обмеженнями, не завжди відповідають запланованим.

Свою частку співфінансування не перерахували Острожецька та Підлозцівська громади, які, до слова, і на нараду не прибули. 

Разом, сума коштів, які недоотримав медзаклад від двох громад, становить понад 300 тисяч гривень.

 

 «Ми повинні розуміти, що збереження, належне забезпечення та повноцінне функціонування Млинівської центральної районної лікарні має винятково важливе значення як для кожного жителя нашого району окремо, так і для суспільства в цілому. Адже мова про найцінніше – життя та здоров’я людей, а також про збереження робочих місць та соціальної інфраструктури. У разі подальшого ігнорування своїх зобов’язань перед райлікарнею окремими громадами, ми змушені будемо реагувати більш різко», – підсумував Олександр Кучер, в.о. голови Млинівської райдержадміністрації


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром