У Дубні відкрили спортивний майданчик вартістю 2,5 мільйона гривень

14 Серпня 2020, 19:55
1709

У Дубні урочисто відкрили спортивний майданчик та нагородили спортсменів та тренерів міста.

Спорт та здоровий спосіб життя віддавна були запорукою довголіття, вчили досягати успіху та долати будь-які перешкоди. Ось і сьогодні міська влада турбується про те, аби зайняття спортом стали нормою для дубенчан, повідомляю у Дубенській міській раді.

Упродовж 2015-2020 років зробили значний внесок у розвиток спортивної інфраструктури міста Дубна — відкрили Центр дозвілля молоді (дитячо-юнацька спортивна школа), здійснили реконструкцію стадіону «Спартак», встановили мультифункціональний спортивний майданчик у ЗОШ №3, спортивний майданчик у ЗОШ №1, мініфутбольні спортивні майданчики у ЗОШ №6, ЗОШ №7, гімназії №2, антивандальні тренажерні майданчики біля ЗОШ №6 та на вулиці Підборці, розпочали реконструкцію басейну.

1

Наступним внеском у спортивний розвиток юних дубенчан став новий мультифункціональний спортивний майданчик на території спеціалізованої школи №5.

У четвер, 13 серпня на його урочисте відкриття завітали міський голова Василь Антонюк та секретар ради Віктор Недашковський.

Міський голова Василь Антонюк у своєму виступі зазначив, що відкриття спортивного майданчика є знаковою подією для міста, адже на ньому учні школи і молодь міста зможуть постійно займатися спортом, зміцнювати своє здоров'я та фізично розвиватися. Також це дасть можливість юним спортсменам професійно зростати.

Проєкт реалізували коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту та місцевого бюджету. Вартість проєкту становить близько 2,5 мільйона гривень.

Свої показові виступи на заході продемонстрували: секція Рівненського обласного осередку Української федерації Ушу (тренер Віктор Михальчук) та Каріна Пасічник з гімнастичним номером без предмета.

На завершення урочистостей міський голова нагородив кубком та медалями переможця Суперкубку міста Дубна з великого тенісу Віктора Герасимчука та фіналіста Суперкубку Олександра Тимощука.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024