До роботи приступає новий голова Млинівської районної державної адміністрації

07 Вересня 2020, 20:00
1822

У Млинові офіційно представили нового голову районної державної адмністрації – Бориса Курицького.

Для урочистого представлення новопризначеного очільника району до Млинова прибули голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль та перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації Сергій Подолін. Про це йдеться а сайті Млинівської РДА. 

На офіційному заході були присутні народний депутат України Олександр Аліксійчук,  депутати Рівненської обласної ради Алла Черній та Олександр Нестеренко, голова Млинівської районної ради Богдан Писак, голови об'єднаних територіальних громад району, очільники та представники організацій та установ, громадськість району.

Читайте також: Млинівщина: очільник області відвідав новий садочок та перевірив будівництво школи

Розпочинаючи захід, Віталій Коваль зачитав Розпорядження Президента України Володимира Зеленського №453/2020-рп «Про призначення Б. Курицького  головою Млинівської районної державної адміністрації Рівненської області».

«На нашу думку Борис Петрович – гідний кандидат. У  ньго є історія успіху за плечима, у нього є реальний управлінський досвід, у нього є чітке розуміння: чим живе Млинівщина. Тому, Борис Петрович, є дуже короткий час, за який Ви маєте показати ефективну роботу. У нас точно не має часу на «повільні композиції». Сьогодні дуже важливо приділиити увагу тим проблемам, якими живе Млинівщина», – зазначив Віталій Станіславович.

В своєму виступі Борис Курицький подякував очільнику області Віталію Ковалю за довіру, зазначивши, що «я знаю Млинівський район, усі села, усі дороги, усі проблеми. Буду старатись, буду робити усе від мене залежне, аби Млинівщина процвітала».

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024