Радивилівського крадія велосипеда звільнили від відбування покарання

08 Вересня 2020, 19:00
Фото ілюстративне 816
Фото ілюстративне

Демидівський районний суд вирішив звільнити від відбування покарання крадія велосипеда, встановивши йому іспитовий строк один рік.

Торік, 25 листопада 2019 року, приблизно о 03:00 у Радивилові на вулиці Невського чоловік викрав велосипед із рамою закритого типу марки Келвін вартістю 3350 гривень.

В судовому засіданні обвинувачений  вину у вчиненні вказаного кримінального правопорушення визнав повністю, дав показання про те, що у зазначений час він пішов до магазина «Нічний». Магазин працює цілодобово, а тому він хотів купити сигарети. Коли підійшов до приміщення, то побачив, що біля входу стояв велосипед.

Він вирішив його викрасти. Велосипед забрав та залишив у себе вдома. Він знаходився в його господарстві тиждень, а потім прийшли працівники поліції, після чого він повернув його потерпілому.

У вчиненому щиро розкаюється. Сторони судового провадження не висловлювали сумнівів у достовірності досліджених судом доказів.

На підставі ст. 75 КК України особу звільнили від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк один рік.

На підставі ст. 76 КК України поклали обов'язок повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання; періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024