Привільненську ОТГ відвідала заступниця Міністра культури

10 Вересня 2020, 18:00
1117

Привільненську ОТГ відвідала заступниця Міністра культури та інформаційної політики України.

В ході робочого візиту на Рівненщину, Привільненську ОТГ відвідала делегація міністерства культури та туризму на чолі з заступницею Міністра культури та інформаційної політики України Лариси Петасюк. Про це повідомляють на сторінці громади у фейсбуці.

До делегації долучився й народний депутат України Олександр Аліксійчук. Гостям презентували досягнення Привільненської громади в напрямку розвитку культурного середовища – діяльності Будинку культури села Привільне та публічно-шкільної бібліотеки. Роботу молодіжного центру Привільненської ОТГ, створений мурал «Перше digital-сузіря муралів на карті України» та інші реалізовані проекти громади.

Читайте також: Реставрують Дубенський заповідник та палац Ходкевичів у Млинові

У ході зустрічі керівництво громади поділилося ідеями проектів з розвитку культури і туризму на території громади та наголошено на існуючих проблемах усіх об’єднаних територіальних громад – підтримки інфраструктури об’єктів культури з боку держави. Проговорено механізми залучення додаткових коштів на підтримку об’єктів культурної сфери Привільненської ОТГ.

Презентовані в молодіжному центрі дитяча анімація (виготовлена в рамках проекту «Ю-тубери. Створювати відео? Просто!» за підтримки Рівненської ОДА) та відеосюжет молоді про Тараканівський форт (його підготовили в рамках проекту «Медіа-школа  прямує в громади» за підтримки Українського культурного Фонду) – вже невдовзі будуть розміщені на сайті Міністерства.






 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024