Жителів Дубенщини запрошують долучитися до Всесвітнього дня прибирання

13 Вересня 2020, 16:00
544

Менше, ніж за місяць, 19 вересня 2020 року, Україна разом з мільйонами активістів зі 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії, адже головна мета прибирання полягає в об’єднанні заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття. 

«Побачив? Прибери. Індивідуальні очищення стартують вже сьогодні. Робіть фото на локаціях до і після прибирання, донесіть зібране до найближчого баку для сміття або пункту приймання вторинної сировини. Відмічайте нас у соціальних мережах #letsdoitukraine #worldcleanupday та будьте прикладом для інших», – закликає Президент LDU Юлія Мархель. Одночасно відмічайте забруднені місця разом із фото в безкоштовному мобільному додатку «TrashOut». 

Цього року акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою є наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції. У зв’язку з цим Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» пропонує три форми участі:

  • Групове очищення. Зібратися в групи можна, але кількість учасників має бути обмежена, а площа достатньо великою для дотримання соціальної дистанції.
  • Індивідуальні чистки. Прибирання із друзями або родиною може стати оригінальною формою дозвілля. А для мотивації перетворіть його на змагання. Обирайте забруднене місце на карті й сміливо вирушайте вперед.
  • Цифрове очищення. Нову форму прибирання можна проводити в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.
  • Деталі на сайті  www.letsdoitukraine.org та в соціальних мережах www.facebook.com/letsdoitukraineecowww.instagram.com/letsdoitukraine


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром