У Шепетині за допомогою гри дітей навчали фінансової грамотності

15 Вересня 2020, 15:40
1051

Перша офлайн-гра з фінансової грамотності на свіжому повітрі для дітей з Шепетина.

Гру провела ведуча Галина Руднік. Учасники успішно ознайомилися з правилами, розібрали свої ролі та пройшли мале коло гри. Про це повідомляють у агенції розвитку громад «Інтонація Змін».

Діти працювали над тим, щоб побороти свій страх ризикувати, створювати свій бізнес та кооперуватися для кращого результату.

Підлітки мають нагоду більше дізнатися про фінанси, перевірити свої знання  з фінансової грамотності, а також пограти в гру Життєвий Капітал – фінансова гра-тренінг від Діловий клуб «Партнер». На завершення навчання усіх учасників чекає фінансова онлайн-вечірка, де молодь познайомиться і презентуватиме свої громади.

«Таким чином сприяємо розвитку молоді, шукаємо для цього можливості. Ми вважаємо, що молодь повинна бути забезпеченою, а для цього володіти основами фінансової грамотності і вміннями вирішувати складні ситуації», – зазначають організатори.

За результатами проєкту, планують відкрити клуб фінансової грамотності, який зможуть відвідувати підлітки та молодь, які хочуть подбати про своє майбутнє. програми House of Europe, що фінансується Європейським Союзом». 



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024