Шестикласницю Марію Колеснік з Дубенщини нагородили  «Золотим колосом»

15 Вересня 2020, 17:12
1936

Школярку з Дубенщини, яка написала «Диво», щоб зібрати кошти на своє лікування, нагородили найвищою відзнакою громадської шани.

Ця нагорода - рейтинг громадської шани, якою відзначають самих активних, самих творчих, талановитих, підприємливих, успішних жителів Дубенщини. Традиційно вручення відбувається під час святкувань фольклорного фестивалю «З народної криниці». Цьогоріч фестиваль відбувся 13 вересня на базі Мирогощанського аграрного коледжу.

Нагороду юній, сильній духом та обдаровані численими талантами шестикласниці Марійці Колесник вручив голова Дубенської райдержадміністрації Володимир Іщук. Дівчинка - лауреат Всеукраїнських та міжнародних фестивалів.

А ще її історія прогриміла нещодавно на всю Україну. Незламна і надзвичано сильна Марійка бореться з важкою недугою. А щоб назбирати кошти на лікування, вона написала дитячу книгу "Диво", яка вийшла в світ навесні цього року.


 

Краяни, і вже  навіть ціла країна вболівали і вболівають за юну обдаровану дівчинку, вірять в її перемогу. Нагороду талановита Марійка дійсно заслужила, адже прославила свій рідний край на всю Україну і за її межами!

Редакція вітає Марійку з нагородою і зичить міцного здоров'я. Адже світ має обов'язково побачити ще не одне диво творчості від жительки Дубенщини Марії Колесник! Зорі народжуються на землі!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024