У Дубні підсилюють контроль за дотриманням маскового режиму

16 Вересня 2020, 13:00
1488

На позачерговому засіданні комісії з питання ТЕБ та НС у Дубні, вирішили посилити контроль за дотриманням карантинних заходів та масковим режимом.

У вівторок 15 вересня відбулося позачергове засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дубно. Про це повідомляють у Дубенській міській раді.

Комісія розглядала питання «Про впровадження рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території міста Дубно».

За результатами обговорення, враховуючи рішення вищих органів державної влади, на підставі оцінки епідемічних показників, комісія вирішила:

1. Посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень, маскового режиму на території ринку, передбачених «червоним» рівнем епідемічної небезпеки поширення хвороби COVID-19.

2. Повторно довести вимоги до релігійних громад міста усіх конфесій щодо необхідності суворого дотримання маскового режиму та обмеження кількості перебування вірян у храмах під час здійснення культових обрядів.

3. Повторно провести роз'яснювальну роботу серед власників орендованих транспортних засобів, які забезпечують перевезення працівників критичної інфраструктури щодо недопущення порушень чинного законодавства у період карантинних обмежень в сфері здійснення  пасажирських перевезень та наголосити на персональній відповідальності.

4. Враховуючи динаміку зменшення захворюваності на COVID-19, підготувати звернення до головного державного санітарного лікаря Рівненської області та голови Рівненської обласної державної адміністрації щодо клопотання перед Державною комісією  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій України про перегляд рівня епідемічної небезпеки поширення хвороби COVID-19 на території м. Дубно з «червоного» на «помаранчевий». 

5. Структурним підрозділам міської ради, Дубенському міськрайонному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області, Дубенському відділу поліції ГУ Національної поліції в Рівненській області, Дубенському міськрайонному відділу ДУ «Рівненського обласного лабораторного центру МОЗ України», відповідно до функціональних повноважень, забезпечити контроль за дотриманням в місті обмежувальних карантинних заходів, віднесених до «червоного» рівня епідемічної небезпеки, здійснювати роз’яснювальну роботу з населенням міста щодо необхідності дотримання карантинних обмежень.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024