На Радивилівщині перевірили, чи всі діти відвідують школу

16 Вересня 2020, 18:20
1403

У Радивилівському районі розпочали перший етап Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок».

Акція передбачає обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах, а також заходи щодо надання дітям із цих сімей адресної допомоги в підготовці до навчального року та осінньо-зимового періоду. Про це повідомляють у Радивильвській ОДА.

Станом на 1 вересня , на території сіл Рідків, Хотин, Теслугів проживає 411 дітей шкільного віку, Крупецької ОТГ – 873, Бугаївської ОТГ – 111. 

Спеціалісти служби у справах дітей Радивилівської районної державної адміністрації провели Всеукраїнський профілактичний захід «Урок» в частині виявлення дітей, які з 1 вересня не приступили до занять у загальноосвітніх навчальний закладах району. Під час проведення заходу  не виявили дітей, які з початку навчального року не приступили до занять у закладах загальної середньої освіти.

Читайте також: На уроки під примусом: у Млинові матір не віддала дитину до школи

Також 14 вересня 2020 року спеціалісти служби у справах дітей адміністрації обстежили умови проживання шести сімей, в яких виховують 22 дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Також одній сім’ї надали адресну допомогу в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону.



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром