Над Дубном військові знову тренуватимуться у польотах

16 Вересня 2020, 16:11
4852

У Дубні відновлюють військовий аеродром
На Дубенщині військові інженери з окремого інженерно-аеродромного батальйону Повітряних Сил Збройних сил України відновлюють військовий аеродром – повідомляє служба зв’язків з громадськістю повітряного командування «Захід» 
Зараз вони працюють на військовому аеродромі у Дубно, де тривають ремонтно-відновлювані роботи злітно-посадкової смуги. За словами фахівців логістики повітряного командування «Захід», необхідно провести чимало ремонтно-відновлювальних робіт.
Йдеться і про стоянку, будівлі забезпечення, комунікації.Для проведення ремонтно-відновлюваних робіт необхідними матеріальними засобами, підрозділи забезпечені.
Уже цього року авіаційна комендатура має набути бойових спроможностей і приймати авіацію Повітряних Сил. Це ще один діючий аеродром оперативного призначення, куди зможуть сідати літаки та вертольоти військової авіації.
Раніше у Дубно базувався полк бомбардувальників Су-24, який було розформовано ще два десятиліття тому. І лише завдяки присутності військових на фондах колишньої авіаційної частини, вдалося зберегти інфраструктуру аеродрому. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024