Юрій Ягодка: «У Києві на рік забули про місцеві громади»

17 Вересня 2020, 18:00
1137

У середу 16 вересня у Рівному відбулося представлення команди політичної партії «ПРОпозиція». Зустрічалися майбутні кандидати в депутати до місцевих рад під відкритим небом у парку ім. Т.Г. Шевченка.

Поспілкуватися із однодумцями завітав у Рівне співзасновник партії «ПРОпозиція», міський голова Дніпра Борис Філатов. Впродовж години десятки підприємців, громадських діячів і просто достойних людей обговорювали найголовніші проблеми громад в державі. 

Зі сцени до присутніх звернувся і заступник міського голови Острога Юрій Ягодка.

«Держава в 2019 році не надала громадам субвенцію на соціально-економічний розвиток регіонів. В цьому році не отримали субвенцію на розвиток інфраструктури новоствореним ОТГ.

У цей же час фінансування заходів по боротьбі з COVID-19 лежить на плечах місцевих бюджетів. За останній рік про громади забули. Цю ситуацію потрібно змінювати. Місцеве самоврядування та людей треба чути. Тому ми захищатимемо громади, в яких живемо, — сказав пан Юрій.

В кінці зустрічі Борис Філатов запевнив присутніх своєю підтримкою. За кілька днів заплановано з'їзд партії «ПРОпозиція». Тоді і стануть відомі імена людей, які балотуватимуться в депутати та на голів громад від політсили.


 

 

 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024