Відомо де зібрався брати кошти міський голова Дубна Антонюк на свою ідею — встановити скульптуру посеред кільця

19 Вересня 2020, 14:10
1991

Очільник Дубна Василь Антонюк відповів на найактуальніше питання дубенчан – за які гроші втілюватиме свій задум – встановлення скульптури посеред кільця

Оскільки тема створення скульптури-трилогії посеред кільця у Дубні викликала обговорення серед дубенчан, вирішили пошукати відповіді на саме актуальне запитання, яке виникло - фінансове. Тож,  де автор ідеї, міський голова Дубна Василь Антонюк, планує на свої бачення брати кошти? Бо ж з бюджету міста і так чимало витрат на самі нагальні потреби, яких — вистачає.

Читайте також: Посеред кільця у Дубні встановлять скульптуру

Василь Антонюк в телефонній розмові повідомив, що задумане планує втіли за кошти партій, які беруть участь у  перегонах на цьогорічних  виборах до місцевих рад.

Також міський голова знайшов однодумців серед місцевих меценатів. А ще  ідею будівництва епічної скульптури посеред кільца підтримали декілька підприємців з Дубна.

Василь Антонюк додав, що скульптура – продовження і розвиток ідеї пам'ятника борцям за волю та незалежність України, який  височіє на Майдані Незалежності у Дубні і має статус Всеукраїнського.  А через кільце пролягає шлях, яким проїжджають через місто автомобілсти з різних областей України.

Три образи скульптурної композиції відображатимуть героїв самих звитяжних і трагічних сторінок в історії боротьби України за Незалежність.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024