У Дубні на передодні свят привітали військовослужбовців

13 Жовтня 2020, 19:00
1414

На території Дубенського замку відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України.

Напередодні свят Дня захисника України, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці, захисники незалежності та суверенітету України, зібрались у Дубенському історико-культурному заповіднику, щоб відзначити своє професійне свято. Про це повідомляють у Дубенській районній державній адмністрації.

Військових і добровольців, волонтерів і працівників Дубенського ОМТЦК та СП, усіх, хто в різний спосіб наближає перемогу на Сході України, привітав голова Дубенської райдержадміністрації Володимир Іщук.

Читайте також: У Дубні відкрили меморіал воїнам-розвідникам​​​​​​​

На захід запросили матерів загиблих воїнів АТО з нашого району, на знак поваги та за виховання відважних синів, справжніх українських патріотів представники влади їм вручили квіти та висловили слова подяки.

За поданням керівників місцевих військових частин, Дубенського ОМТЦК та СП, а також керівника Дубенського осередку УДА ОЛПЗ «Волинь», Володимир Іщук нагородив військовослужбовців та волонтерів грамотами та медалями.

Читайте також: Млинів: до свята подякували військовим і родинам загиблих захисників

За стійкість та мужність, зразкове виконання службового обов’язку, що були виявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України під час виконання бойових завдань у зоні АТО нагороди отримали півсотні осіб.

Зокрема медалями «За оборону рідної держави» нагородили 48 військовослужбовців, в тому числіпосмертно учасника бойових дій УДА ОЛПЗ «Волинь» Івана Жукова.

Медаллю «За вірність національній ідеї» нагородили керівницю Дубенського осередку УДА ОЛПЗ «Волинь» Валентину Сіньковську, а  волонтерку Тетяну Телаверу відзначили медаллю «За гідність і патріотизм».

Урочистий захід організував відділ освіти, культури молоді та спорту Дубенської РДА. Доповнили свято юні артисти та вокалісти районного будинку культури, виконанням ліричних композицій та декламуванням поетичних рядків.


 

 

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024