Топ потрібних речей для туристичної поїздки

16 Жовтня 2020, 12:20
1583

Сьогодні дуже популярний внутрішній туризм, починаючи з поїздки в сусіднє місто, закінчуючи одноденноюподорожжю в Карпатах.

Однак, не всі знають, що надіти тавзяти з собою для комфортного проведення часу. Разом з магазином тактичної одягу і туристичного спорядження https://militarka.com.ua/, ми вирішили сформувати універсальний комплект речей для такого роду відпочинку в осінній період.

Доступна альтернатива стилю outdoor

Більшість досвідчених мандрівників одразу ж скажуть, що віддати перевагу варто речам outdoor спрямування. Адже саме вони призначені для використання в таких умовах. При цьому, і одяг, і взуття, матимуть невелику вагу, більшу міцність, вони швидко сохнуть після намокання, відводять вологу і «дихають». Але, є один нюанс – ціна. Хороші брендові речі будуть коштувати дуже дорого.

Проте не варто засмучуватися, є хороші аналоги, які володіючи тими ж властивостями що і аутдорні, мають вартість на порядок нижчу. Просто треба зайти не в туристичний магазин, а до військторгу. Причому тут вам запропонують не тільки камуфляж та берці, а цілком цивільні варіанти одягу і взуття, які сьогодні називають тактичними. А за якістю вони практично такі ж, але ціна незрівнянно нижча. Чому? Все дуже просто.

• Масове виробництво за відпрацьованими технологіями дозволяє знизити вартість.

• Дорогі, патентовані матеріали, які застосовують при пошитті туристичних речей, замінюють на менш відомі аналоги, що мають такі ж якість і функціонал.

Так що ж вибрати?

Для поїздок, хоч в музей, хоч в каньйон, підійде кілька речей, які будуть універсальними. Причому не тільки як для поїздок, але і в повсякденному носінні.

1. Взуття. Вибирати краще або тактичні черевики, або такі ж кросівки, звичайно ж орієнтуючись по сезону. Вони мають відмінну рифлену підошву, добре фіксують гомілковостопний суглоб, амортизують при ходьбі. У такому взутті ноги будуть сухими навіть під час дощу. І звичайно ж, доповнюємо пару відповідними носками, краще за все треккінговими.

2. Штани. Тут на допомогу прийдуть їх тактичні варіанти. За зовнішнім виглядом, це ті ж штани-карго, але пошиті із сумішевої тканини (бавовна+синтетика), вони не будуть парити, при намоканні швидше висохнуть, а прання та чистка не мають особливих вимог.

3. Футболка. Сьогодні найкращий варіант, і для подорожей, і для повсякденного носіння, це футболки Coolmax. Їх тканина відмінно відводить вологу від тіла, що дещо охолоджує влітку, і не допускає замерзання взимку.

4. Кофта і куртка. На прохолодну погоду варто купити флісову кофту, а на випадок опадів і вітру, кращий варіант, безперечно, куртка soft shell. Це мембранна тканина, яка захищає від намокання, при цьому має теплу підкладку з мікрофлису. Крій передбачає наявність капюшона, часто з козирком.

5. Рюкзак. Доповнити гардероб варто невеликим рюкзаком, куди можна скласти фотоапарат, перекус, пляшку води, і не потрібні в даний момент елементи одягу.

І головне, з такими речами, зі звичайного військторгу, по-перше, ви отримуєте відмінний комфорт, а по-друге –стильний зовнішній вигляд, який буде доречний й для щоденного носіння по місту.

Крім перерахованих варіантів гардеробу, для туристичних поїздок, воєнторг «Мілітарка» може запропонувати масу інших корисних речей. В його асортименті є термоси і термокружки, зручні годинники, головні убори для всіх сезонів. Ну і, звичайно ж, практично весь спектр туристичного спорядження, починаючи з наметів, закінчуючи газовими пальниками та посудом. І що важливо – за нижчими цінами, ніж у відповідних outdoor магазинах.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024