У Дубні відкрили офіс обласної організації Національної дитячої ради

17 Жовтня 2020, 16:49
2521

У Дубні відкрили центральний офіс першої обласної Національної дитячої ради в Україні при уповноваженому Президента України з прав дитини.

У п'ятницю 16 жовтня, відбулося урочисте відкриття центрального офісу Національної дитячої ради в Рівненській області. Про це у соцмережі фейсбук повідомив голова Національної дитячої ради в західному регіоні при Уповноваженому Президента України з прав дитини Сергій Скоропляс.

До заходу також долучилася голова Національної дитячої ради в Рівненській області, голови та координатори учнівських самоврядувань закладів загальної середньої освіти міста Дубна Інна Радисюк.

«Особлива подяка засновникам підприємств ТОВ «Склоресурс» та «Гюалос»Олександру та Андрію Кірічукам за їх активну позицію щодо захисту інтересів та прав дітей», – зазначає Сергій Скоропляс.

1

 

Захід відбувся в приємній атмосфері, де учасники обмінялися досвідом діяльності, відзначаючи, що постійне підвищення стандартів життя для безпечного і комфортного навчання, життя дітей та молоді відповідно до міжнародних вимог – основна мета багатьох організацій краю. А дотримання принципу солідарності, інклюзії та рівності у процесі організації надання послуг дітям та молоді у громадах є основоположним та сприяє підвищенню якості послуг.

Саме тут, у Дубні, учасники заходу затвердили співробітництво у створенні дружнього, безпечного та недискримінаційного середовища та забезпечення надання якісних послуг для усіх дітей та молоді в громадах Рівненщини.


 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024