Сільську раду з Дубенщини суд визнав винною у порушенні державних інтересів

20 Жовтня 2020, 17:00
Фото ілюстративне 2215
Фото ілюстративне

За позовом прокуратури суд забов'язав сільську раду оформити право власності на на комусь не майно вартістю 600 тисяч гривень.

Рівненська обласна прокуратура проводить системну роботу представницького характеру щодо відновлення порушених економічних інтересів держави, зокрема з питань державної та комунальної власності. Про це зазначають на сайті прокуратури.

Рівненський окружний адміністративний суд задовільнив позов керівника Дубенської місцевої прокуратури в інтересах держави. Зокрема, йдеться про зобов’язання однієї із сільських рад Дубенського району вжити заходів щодо оформлення права власності на комунальне майно, а саме водоскидні споруди типу «Монах» та дамбу довжиною близько 1500 метрів, вартість яких складає 600 тисяч гривень.

Під час судового розгляду прокуратура довела бездіяльність органу місцевого самоврядування, що призвело до порушення основних засад державної політики у сфері збереження водних об’єктів та комунальної власності, що у свою чергу є порушенням загальнодержавних інтересів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024