В Острожецькій громаді встановили три дитячі майданчики з тренажерами

23 Жовтня 2020, 17:30
1662

На території троє шкіл Острожецької громади встановили дитячі майданчики.

В Острожецькій ОТГ турбота про дітей та їх здоров’я є одним з найважливіших пріоритетів керівництва громади. Саме тому з метою створення безпечного та комфортного середовища для проведення вільного часу учнів у загальноосвітніх навчальних закладах громади встановили нові дитячі майданчики та вуличні тренажери. Про це розповідають у Острожецькій громаді.

Майданчики для дітей встановили у П’яннєвській та Малинській філіях Острожецького ліцею імені І.Єремеєва, Новосілківській філії Уїздецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, які забезпечать правильний фізичний розвиток дітей, зміцнення організму, здорові умови перебування учнів на свіжому повітрі.

Читайте також: В Острожецькому ліцеї встановили огорожу протяжність 770 метрів

В Уїздецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів та Острожецькому ліцеї імені І.Єремеєва встановили комплекс сучасних вуличних тренажерів, які являються безпечним видом фітнесу, адже всі рухи виконуються під вагою власного тіла. Тому займатися на тренажерах можуть діти різних вікових категорій.

Відтепер діти матимуть змогу тренувати різні групи м'язів на свіжому повітрі, цікаво та з користю проводити своє дозвілля на нових майданчиках. Адже, як відомо, в здоровому тілі – здоровий і дух!

Читайте також: На Радивилівщині відремонтували 24 кілометри дороги



 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024