Відомий дубенський спортсмен-міжнародник Віктор Недашковський з ПРОПОЗИЦІЄЮ  подався у політику

23 Жовтня 2020, 21:30
3024

Володар 35 медалей міжнародного рівня, чемпіон світу та Європи, дубенчанин Віктор Недашковський планує йти у велику політику

«Піднімаючись щаблями спортивної кар’єри, чітко усвідомив: в Україні можна досягнути всього, але було б набагато простіше, якби не корупція та кумівство…»

Віктор Альбертович Недашковський – чинний секретар Дубенської міської ради та вже кандидат у депутати  Рівненської обласної ради від партії ПРОПОЗИЦІЯ.  Молодий та амбітний політик чітко визначив для себе пріоритети – досягати найвищих цілей і долати будь-які перешкоди.

«Моє життя  в юності було тернистим, сповненим випробувань…Але бажання вирватися вперед і досягнути кращого надихало на все нові звершення у спорті».

Постійні тренування, знайомство з «справедливістю» у спорті й найвище спортивне досягнення – призові місця на Чемпіонатах світу та Європи – загартувало і викувало цілеспрямований і впевнений характер.


 

За період спортивної кар`єри загалом здобув понад 35 міжнародних, 250 українських медалей різного ґатунку.   

З 2002 - 2012 був неодноразовим призером Чемпіонатів Європи з веслування на байдарках та каное, учасником Чемпіонатів та Кубків світу.

У 2005 у складі збірної команди України зайняв перше та друге місце на чемпіонаті Європи та виконав норматив Майстра спорту міжнародного класу.

У 2014-2015 став 9- ти разовим Чемпіоном світу та 7-ми разовим Чемпіоном Європи з веслування на човнах “Дракон”.

 «Досягаючи рівня майстра спорту міжнародного класу і спостерігаючи різні явища, зрозумів, що система діє не лише в спорті, а й на всіх рівнях правління країною. Система несправедливості, корумпованих рішень і лобізму інтересів».


 

Як і в спорті, так і в політиці, вважає Віктор Недашковський, потрібен цілеспрямований, наполегливий рух вперед до цілі. Дія, зусилля, праця і  – результат.

Вже на початку політичної кар’єри Віктор Альбертович досяг неабиякого успіху, обійнявши посаду особи другу рангу після міського голови –  був призначений секретарем ради абсолютною більшістю депутатського корпусу у 2015 році.

Але секретар ради – лише трамплін до наступних висот.

У 2019 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України, здобув кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр, спеціальність "Публічне управління та адміністрування".


 

«На досягнутому я не зупинятимуся. Це не за моїми правилами. Щоб змінити систему в країні, потрібно бути в політиці й мати однодумців»

На сьогодні Віктор Альбертович поміж перших у списку кандидатів до Рівненської обласної ради від партії ПРОпозиція.

«Чому ПРОпозиція? Бо це єдина реальна політична сила, яка  пропонує конкретні зміни в системі управління країною. Влада повинна належати людям  і управляти мають професіонали на місцях, а не політичні призначенці й куми-брати олігархічних кланів згори. Ідея соціальної революції від ПРОпозиції – перевернути владу «зверху вниз», наділивши громади правами, бюджетами тощо –  і моя стратегія. Мій досвід в роботі підтверджує таку вимогу часу».

Довкола ПРОпозиції об’єдналися успішні керівники міст, професійні управлінці, фахівці всіх рівнів. ПРОпозиція - люди з міст, громад України, які чітко знають: що потрібно людям і яким має бути наше сьогодення та майбутнє.

«Я – з ПРОпозицією, бо мрію змінити в країні поняття справедливості. Успіх, якісне життя, висоти життя, добробут і достаток -  мають бути доступні в першу чергу всім людям в Україні. А влада – це наймані працівники народу, яка має відповідати за свою роботу і бути підзвітною, а ще достойною звання професійного керівництва. Я балотуюся у Рівненську обласну раду з ПРОпозицією, бо прагну змін і вірю в перемогу!».


Біографічна довідка: народився 20 липня 1984 року в м. Дубно, Рівненської області. Громадянин України. Отримав вищу освіту, закінчивши у 2007 році навчання у Міжнародному економіко-гуманітарному університеті ім.С.Дем”янчука, та здобув кваліфікацію магістра за спеціальністю “Фізична реабілітація, викладач фізичної культури та спорту”. У 2019 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України, здобув кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр, спеціальність "Публічне управління та адміністрування". У 2003 був призваний до лав Збройних Сил України і проходив військову строкову службу у 8 Спортивному Клубі Армії у м.Львів. З 2004 по 2013 продовжив військову службу за контрактом. З 2010 по 2014  працював тренером-викладачем фізкультурно-спортивному товаристві “Україна”. 25 жовтня 2015 року обраний депутатом Дубенської міської ради сьомого демократичного скликання. 20 листопада 2015 року був обраний на посаду секретаря Дубенської міської ради 7-го скликання У 2005 — номінант “Кришталевого жолудя” у номінації “Надія українського спорту”.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024