Дубенщина: 13 сільських рад зібрали продукти для медичних закладів

05 Листопада 2020, 14:30
1178

Медичні заклади міста висловлюють подяку мешканцям Дубенського району за зібрані овочі.

До райдержадміністрації надійшли листи-клопотання від керівників Дубенської міської лікарні та Пологового будинку щодо сприяння в заготівлі овочів для харчування пацієнтів даних закладів. Про це розповідають у Дубенській РДА.

На заклик про допомогу відгукнулись 13 сільських та селищна ради району, які оперативно організували пункти збору овочів при сільських радах, амбулаторіях та фельдшерсько-акушерських пунктах. На жаль, не виявили бажання долучитися до акції Плосківська, Варковицька та Сатиївська сільські ради.

Для Дубенської міської лікарні зібрали 7,4 тонни картоплі, 500 кілограм моркви, 175 кілограм буряка, 60 кілограм капусти та 20 кілограм цибулі.

Збір проводився серед мешканців Вербської, Малосадівської, Мильчанської, Повчанської, Мирогощанської, Привільненської, Птицької, Семидубської, Стовпецької, Тараканівської сільських рад та Смизької селищної ради. 

Для Пологового будинку Дубенської міської ради передали 2,5 тонни картоплі, 180 кілограм моркви, 65 кілограм буряка, 10 кілограм капусти.  Допомогу закладу надали жителі Озерянської, Привільненської сільських рад та Смизької селищної ради. 

Крім того, овочі зібрані населенням села Майдан передані для харчування пацієнтам віддлення паліативної допомоги Рівненської обласної клінічної лікарні (хоспісу).

В.о. голови Дубенської райдержадміністрації Ірина Кружайло, керівники НП «Дубенська міська лікарня» та КНП «Пологовий будинок» Дубенської міської ради висловлюють подяку всім жителям району, які долучилися до збору овочів для харчування пацієнтів та зичать усім добродійникам міцного здоров’я.

 

Акція ще триває - бажаючі поділитися овочами, можуть привозити їх безпосередньо в лікувальні заклади.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024