У жителя Дубна вкрали електроінструменти та сумку з грошима

05 Листопада 2020, 15:32
Фото ілюстративне 1574
Фото ілюстративне

Дубенські поліцейські встановлюють причетність місцевого жителя до крадіжки у райцентрі.

До поліції із заявою 76-річний дубенчанин звернувся третього листопада, о пів на десяту ранку. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області

Чоловік повідомив, що із незамкненого будинку за місцем проживання на вулиці Гостинній, зникла сумка його дружини, а з гаража — електроінструменти.

Як з’ясували згодом поліцейські, зловмисник заволодів золотим ланцюжком, грошима в сумі 1400 гривень, 200 доларів США та банківськими картками, із яких у подальшому також були зняті кошти.

У результаті проведених розшукових заходів оперативникам вдалося встановити особу, яка може бути причетна до скоєного злочину. Це 32-річний дубенчанин, який уже відбував покарання за крадіжки. 

Наразі у слідчі у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, збирають достатні докази для повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Попередньо відомо, що викрадене майно зловмисник уже встиг здати у ломбард. Втім, цю інформацію поліцейські перевіряють. 

Загальна сума завданого збитку встановлюється.

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50