У Смизі створили алею відповідальності

08 Листопада 2020, 12:12
1097

Смижани долучитися до акції Озеленення Рівненщини, щоб створити в селищі алею відповідальності.

Такий задум з'явився в ГО «Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН»  ще весною, підтримав ініціативу приватний підприємець Роман Худоба, який запропонував свою допомогу у закупівлі дерев та організації посадки. Реалізувати задумане вдалося два тижні тому. Про це повідомляють на сайті Смизької громади.

Така алея — унікальна, адже складається з 60 дерев, а саме 6 павловній, 29 сакур та 25 катальп. Катальпи і сакури рідному селищу придбали і подарували підприємці Людмила та Роман Худоби, які займаються вирощуванням зелених насаджень на території Смизької громади, а також вже неодноразово долучалися до озеленення у Смизі та селах ОТГ. Павловнії в Смигу  приїхали із Запоріжжя від ГО «На варті».

Читайте також: У Смизі обабіч дороги діти посадили павловнії

Діти та дорослі з радістю висадили молоді саджанці. Після завершення акції кожен з учасників отримав від організаторів Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН»  браслети  «Я — волонтер» в рамках програми Розвиток волонтерства в громадах 2020 та обговорили разом з батьками і вчителькою, хто такі волонтери і що вони можуть робити.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024