Всі вивозять і я вивіз: на Дубенщині ловлять творців стихійних сміттєзвалищ

09 Листопада 2020, 14:36
1718

За місяць на території Тараканівської громади, що в Дубенському районі Рівненщини, побільшало стихійних сміттєзвалищ.

Поліцейський офіцер Тараканівської ОТГ Андрій Левченко зафіксував збільшення стихійних сміттєзвалищ на підконтрольній території. «Упродовж останніх 20 днів, я забезпечував охорону виборчої документації на Тараканівській ТВК, і цим сповна скористалися жителі громади і не тільки», – написав полісмен на своїй сторінці у фейсбуці.

Офіцер повідомив, що попри наявність спеціальних звалищ на околицях сіл Рачин і Загорці, місцеві жителі «облюбували» інші місця для своїх відходів – узбіччя доріг, майданчики при в’їзді в населені пункти, невикористовувані підприємства (закинута ферма).








 

Андрій Левченко також повідомив, що одного з порушників вдалося встановити. Будівельне сміття поблизу пісочної дороги Рачина викинув житель села Панталія. На нього склали адміністративний протокол, за ст. 152 КУпАП, який направили для розгляду до адміністративної комісії.

Свої дії чоловік пояснив просто: «Всі туди вивозять і я вивіз», – повідомляє офіцер громади. Утім, порушник зобов’язався сміття прибрати. Особи інших мешканців, які викинули сміття в неналежному місці, встановлюють.

До речі, це не перший випадок, коли винних знайшли і притягнули до відповідальності.

 

Читайте також:

На Дубенщині у Всесвітній день прибирання зібрали майже три тонни сміття

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром