«Пригоди» дубенчанки у Рівному: жінку вигнали з хостелу

16 Листопада 2020, 18:00
1499

Дубенчанку, яку небайдужі помітили під час ночівлю просто неба у парку й прилаштували у хостелі, звідти вигнали. Небайдужі рівняни знову чекатимуть жінку на старому місці в парку.

Тим часом вдалося з'ясувати, що жінка справді мешкала в Дубні. Вона не самотня. Як повідомляють на сторінці «Знай більше» у фейсбук, пані Юля має двох дітей — двійнята 19 років. Вони проживають в Дубні, в гуртожитку (район 5 школи). Має брата та сестру, яка закордоном. Наразі з ними не підтримує зв'язку. 

Нагадаємо, що дубенчанка поїхала до Рівного у пошуках роботи, а змушена була ночувати в парку.

Будучи в скруті, жінка взяла кредит, бо залишилась без роботи через карантин. І тепер, щоб його віддати (з кожним тижнем +1 тисяча боргу) та мати за що жити, вирішила поїхати в більше місто у пошуках роботи. 

«Якщо правильно зрозуміла, то працювала десь, але її обманули якісь роботодавці і вона немає з чим та за що  повертатися додому. Вирішила шукати роботу в Рівному. Тому й «жила» у парку», – зазначила Ксеня Галицька, авторка блогу.

Жінка досить охайна, адекватна і без шкідливих звичок. У понеділок, 16 листопада, з самого ранку о 7:00 працівниця хостелу образила, принизила та вигнала пані Юлю на вулицю. А тому поки що ніхто не знає, де вона є. Її чекають в соціальному центрі, якщо ж вона не з'явиться, то небайдужі рівняни шукатимуть її у парку. 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024