У Смизі обрали заступника селищного голови

17 Листопада 2020, 15:50
1932

У Смизькій селищній раді затвердили нового заступника селищного голови.

На першому пленарному засіданні сесії новообрані депутати прийняли рішення «Про затвердження заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради». Про це зазначають у Смизькій громаді.

Розглянувши пропозицію селищного голови, відповідно до ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування» та ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», селищна рада вирішила затвердити Ковальчука Вадима Васильовича на посаду заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з 16.11.2020 року.

Читайте також: У Смизі обрали нову секретарку селищної ради

Ковальчук Вадим Васильович народився 15 червня 1999 року в селі Стара Миколаївка. Неодружений. У 2014 році закінчив Смизьку ЗОШ І-ІІІ ст.. У тому ж році вступив у Кременецький лісотехнічний коледж, який закінчив у 2018 році, отримавши диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Експлуатація та ремонт обладнання лісового комплексу».

У 2018 році вступив до Національного лісотехнічного університету України на спеціальність «Лісове господарство», спеціалізація «Лісова інженерія». На даний час завершує навчання на магістратурі у цьому ж закладі, обравши заочну форму навчання. Перший досвід роботи здобував на посаді слюсаря у ТОВ «Прикарпатзахідтранс».

Вітаємо Вадима Васильовича з обранням на посаду заступника селищного  голови. Бажаємо успіхів, невичерпної енергії, швидко та легко здобувати новий досвід та знання, а також плідної співпраці з апаратом селищної ради, комунальними установами, виконавчим комітетом та депутатським корпусом. Нехай всі задуми та плани втілюються в життя.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024