West Media Forum 2020 буде міжнародним та відбудеться он-лайн

17 Листопада 2020, 17:00
557

П’ятий West Media Forum на тему «Сила спільнот у час пандемії» запланували на 27-28 листопада.

У зв’язку з карантинними обмеженням організатори CID Media Group оголосили про он-лайн формат проведення заходу.

Участь у форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за ПОСИЛАННЯМ.

Детальну програму незабаром опублікують на сайті WMF, а також на сторінці у Facebook.

Перший день форуму 27 листопада буде цікавий для медіаменеджерів, головних редакторів, власників ЗМІ, адже йтиметься про читацьку підтримку медіа в Україні та ЄС.

Модераторами зустрічі працюватимуть директор Центру Журналістики KSE Андрій Яніцький та старший партнер Jnomics media Гайгисиз Гелдієв.


 

Серед спікерів – керівники видань «Українська правда», «Ліга», «Громадське», «СлідствоІнфо», «The Ukrainians», «RIA Media», а також журналісти з країн ЄС.

Цей захід підготовлений за підтримки Європейського Союзу (European Union in Ukraine). Його зміст є виключною відповідальністю організаторів і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

Другий день форуму 28 листопада на тему «Медична журналістика: допомогти не можна нашкодити» буде корисний журналістам різного профілю, а особливо тим, хто уже працює чи тільки збирається працювати із темою здоров’я.

Модераторкою працюватиме Альона Романюк, авторка проєкту «По той бік новин». Для учасників майстер-класи про роботу з різноманітними джерелами проведуть експерти НСЗУ, ДП «Медичні закупівлі України», Центру економіки охорони здоров’я KSE, а також відомі журналісти, які спеціалізуються на медичній тематиці.


 

Програма другого дня WMF відбудеться за підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром