У Дубні інспекторка поліції провела бесіду зі студентами

19 Листопада 2020, 19:27
715

Поліцейська провела у коледжі інструктаж де розповідала про шкоду куріння та крадіжки.

У четвер 19 листопада старша інспекторка Юлія Пасічник взяла участь у виховній годині зі студентами Дубенського коледжу РДГУ. Про це повідомляють у Дубенському відділі поліції.

Часто буває, що у тому чи іншому колективі людей трапляються випадки крадіжок. Серед студентів це не виняток. Хтось залишив гаманця на ліжку у гуртожитку, у когось мобільний телефон зник із кишені джинсів, а комусь «випала нагода» знайти у вбиральні ювелірну прикрасу.

Читайте також: Мильча: поки водій автобуса допомагав п’яному, на нього наїхав автомобіль

«Однозначно, що виправдання злодіям немає, проте й ви особисто повинні зробити максимум, аби вберегти своє майно. Існує навіть таке поняття як «віктимна поведінка», тобто коли людина своєю діяннями ніби, так би мовити, підштовхує до злочину відносно себе. Наприклад, кидає речі без нагляду, там де буває значна кількість посторонніх, прогулюється безлюдними нічними вулицями у надто відвертому одязі», – розповіла підліткам інспекторка.

Далі мова пішла про цигарки. І так як цьогоріч Міжнародний день відмови від паління відзначають 19 лмстопада, поліцейська коротко ознайомила майбутніх педагогів із вимогами законодавства щодо заборони паління тютюнових виробів у громадських місцях.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024