У М‘ятині знайшли артилерійський снаряд часів Другої світової війни

26 Листопада 2020, 12:21
1010

На Млинівщині піротехніки обласного управління ДСНС знищили артилерійський снаряд калібром 122 мм часів війни, який виявили громадяни поблизу місцевої церкви.

У середу 25 листопада група піротехнічних робіт у спеціально відведеному місці знищили один артилерійський снаряд Другої світової війни. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Боєприпас було виявлено у селі М’ятин Млинівського району під час проведення місцевими жителями благоустрою території біля церкви.

Боєприпас був радянського виробництва та перебував у бойовому стані. Ніс смертельну загрозу для людей, адже радіус ураження при несанкціонованому здетенуванні становив би більше 700 метрів.

Читайте також: На Млинівщині грибники знайшли боєприпаси часів Другої світової війни

Рятувальники ДСНС закликають мешканців бути обережними у поводження з металевими предметами ззовні схожими на боєприпаси часів війни. При виявленні подібних знахідок негайно телефонуйте на цілодобові номери Служби порятунку «101» або «112».

Довідково: з початку поточного року піротехніками обласного управління ДСНС знищено 3418 вибухонебезпечних предметів часів Першої та Другої світових війн.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024