В Острожці провели перше засідання з новообраними депутатами

27 Листопада 2020, 17:40
1806

В Острожецькій сільській раді 26 листопада відбулася 1 сесія 8 скликання, на якій були присутні новообрані депутати.

Також на засіданні були присутні: голова Острожецької сільської ТВК Новосад Людмила Миколаївна, а також голова Млинівської райдержадміністрації Курицький Борис Петрович. Про це зазначають на сторінці Острожецької громади у фейсбуці.

Відкрила сесію голова ТВК Людмила Миколаївна, яка зачитала протокол про результати місцевих виборів до Острожецької сільської ради, привітавши голову Острожецької громади Гордійчука Тараса Миколайовича та новий склад депутатів із перемогою на місцевих виборах, а також  кожному вручила посвідчення. Голова громади та новообрані депутати урочисто зачитали свої присяги.

На даній сесії  було прийнято ряд важливих рішень, зокрема:

  • Шляхом таємного голосування обрано нового секретаря Острожецької сільської ради –  Павлюк Світлану Василівну. 
  • Обрано старост до старостинських округів Острожецької ОТГ: П’яннєвський – Босакевич Ольга; Уїздецький – Троцюк Анатолій; Малинський – Левицька Тетяна; Новосілківський – Нагай Наталія, Певжівський – Поліщук Наталія.
  • Утворили постійні комісії Острожецької сільської ради, в які увійшли новобрані депутати.
  • Утворили виконавчий комітет Острожецької сільської ради, до складу якого увійшло 13 осіб.
  • Також створено фінансовий відділ Острожецької сільської ради, відповідно до змін бюджетного законодавства, які діятимуть із 1 січня 2021 року.

На завершення сесії голова Острожецької ОТГ Тарас Гордійчук подякував усім депутатам минулого скликання за плідну співпрацю та підтримку. Також особлива подяка секретарю Острожецької сільської ради кількох скликань Дем’янчук Тетяні Петрівні за сумлінну та щиру працю. А нинішньому складу депутатів голова громади побажав взаєморозуміння, мудрості, завжди виважених та правильних рішень на благо громади!



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024