Дубенській міськрайонний суд тепер під захистом Служби судової охорони

01 Грудня 2020, 19:00
1688

На Рівненщині 16 об'єкт судової гілки влади охоронятиметься Службою судової охорони.

У вівторок, першого грудня, у Дубенський міськрайонний суд завітав начальник територіального управління Служби судової охорони Віктор Мороз, аби в офіційній атмосфері представити суддям та працівникам суду співробітників, які опікуватимуться їх безпекою.

«Усі співробітники - досвідченні правоохоронці та вже показали свою ефективність під час несення служби, в найбільш завантажених судах Рівного. Вірю, що кожен із них стане надійною охороню для Вас та відвідувачів суду», — зазначив полковник Віктор Мороз

Традиційно на згадку про це день Віктор Мороз вручив Голові суду Руслану Ральцю символічну таблику, що нагадує про головні принципи діяльності Служби: Професіоналізм, пильність, безпека правосуддя.

Голова суду зазначив, що колектив досить довго чекав на цей день, а присутність співробітників Служби судової охорони позитивно вплине на умови роботи суду.

Суддя Олександра Жуковська, яку нещодавно Указом Президента призначили на посаду судді Дубенського міськрайонного суду зауважила, що в її практиці траплялося чимало інцидентів, коли на розгляд судових засідань приходили люди зі зброєю, а тому запуску Служби судової охорони у Дубні чекали із нетерпінням.

Нагадаємо, що у жовтні Радивилівський суд став 15 об’єктом судової гілки влади на Рівненщині.

 

Коментарі
11 Грудня 2020, 21:10
Добре.От лише цікаво,чи чесно співробітників вибирали?Чи лише по знайомствах...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024