У Шепетині відкрили молодіжний простір для юних волонтерів

07 Грудня 2020, 16:40
712

У приміщенні колишньої сільської ради волонтери зробили ремонт однієї з кімнат та відкрили там молодіжний простір.

До цього часу це приміщення пустувало,  а тепер там створили простір, який молодь громади може використовувати для свого дозвілля та розвитку. Про це повідомляють на сайті Смизької громади.

У суботу 5 грудня там вже святкували Всесвітній день волонтера. 

Нагадаємо, що ціле літо та початок осені в Смизькій громаді діяла Школа волонтерства «Простір добрих справ», яку реалізовувала Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН» за підтримки Львівської освітньої  фундації.

У результаті школи утворилося чимало молодіжних ініціатив, а найголовніше з'явилася молодь, яка хоче розвиватися та змінювати світ на краще. 

Також у Смизькій громаді створили осередок БУР Смига, що дає можливість об'єднувати активних людей, волонтерів та разом створювати простори для розвитку та спілкування.

У суботу до молодіжного простору прийшли діти з Шепетина, Нової Миколаївки, Смиги та Старої Миколаївки. Учасники заходу думали над тим, чому вони займаються волонтерством, що потрібно робити аби бути хорошим волонтером і про те, що об'єднавши наші зусилля, разом ми можемо набагато більше, аніж кожен окремо.

На захід завітав і голова Смизької селищної ради Федоров О. М., який привітав волонтерів зі святом та пригостив солодким подарунком.

Також для юних волонтерів подарували настільні ігри, канцтовари, безконтактний термометр, а також магнітну дошку та фрукти, солодощі для каво-паузи.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024