Житель Варковичів за крадіжку ноутбука може потрапити за ґрати

16 Грудня 2020, 12:05
1641

Мешканець села Варковичі у стані сп'яніння вкрав у односельця ноутбук.

За результатами зібраної слідової інформації та проведених першочергових слідчих дій поліцейські Дубенського відділу оперативно встановили причетну до крадіжки особу. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області

Про вчинений злочин на спецлінію 102 повідомили 14 грудня, близько 11:00. Із будинку заявника, 49-річного жителя села Варковичі, невідома особа викрала ноутбук.

 Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що орієнтовно о 21:00 напередодні зловмисник проник до будинку, пошкодивши двері підсобного приміщення. З однієї із кімнат він викрав ноутбук. Власника помешкання на той момент удома не було. 

Читайте також: На Дубенщині поліцейські виявили двох нелегальних мігрантів

Працівники карного розшуку оперативно встановили, що до злочину причетний 36-річний односельчанин. За місцем проживання у нього і вилучили крадене.  Зі слів чоловіка, він перебував у стані сп’яніння, тож свої протиправні дії наразі пояснити не може. 

У рамках кримінального проводження, розпочатого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, призначена товарознавча експертиза. За її результатами прийматиметься рішення про повідомлення зловмиснику, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні злочини, про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024