На Дубенщині водія затисло в авто, яке застрягло між двома деревами

01 Січня 2021, 15:15
4212

На Дубенщині рятувальники надали допомогу працівникам поліції у ліквідації наслідків аварії за участю легкового автомобіля.

1 січня о 13:28 на спецлінію «101» повідомили про ДТП на автодорозі між селами Дитиничі та Бірки Дубенського району. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

На місце виклику направили чергове  відділення бійців п'ятої державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі. 

На місці події рятувальники побачили у кюветі понівечений автомобіль марки Skoda Octavia. Транспортний засіб затисло між двома деревами.

Співробітники Дубенського міськрайонного відділу поліції, які прибули до місця пригоди першими деблокували водія автомобіля 1966 року народження. 

Поліцейські спільно з рятувальниками транспортували травмованого водія до карети швидкої медичної допомоги.  На даний час чоловік знаходиться в Дубенській центральній районній лікарні. Його стан оцінюють медики. 

Рятувальники відключили клеми акамуляторних батарей в машині. Наразі усі обставини даної ДТП встановлюють працівники поліції.

1






 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024