У рамках децентралізації поліція Дубенщини оновила структуру

07 Січня 2021, 15:20
2829

У рамках децентралізації, в області утворили чотири територіальні підрозділи поліції.

Відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів», наказів Національної поліції України про затвердження змін до структури територіальних органів поліції та про організаційно-штатні зміни в ГУНП в Рівненській області відтепер утворили чотири територіальні підрозділи поліції. Про це повідомляють у Дубенській РДА.

Так, до складу  Дубенського районного відділу поліції входять відділення поліції № 1 у селищі Млинів, у складі якого — сектор поліцейської діяльності № 1 (смт Демидівка), та відділення поліції № 2 у м. Радивилів.

Вараський районний відділ поліції має у своєму складі відділення поліції № 1 у селищі Володимирець і відділення поліції № 2 у селищі Зарічне.

До Рівненського районного управління поліції входитимуть сім відділень: відділення поліції № 1 у м. Рівне; відділення поліції № 2 у м. Костопіль; відділення поліції № 3 у м. Острог; відділення поліції № 4 у м. Березне; відділення поліції № 5 у смт Гоща; відділення поліції № 6 у м. Здолбунів; відділення поліції № 7 у м. Корець.

Сарненський районний відділ поліції включатиме відділення поліції № 1 у місті Дубровиця та відділення поліції № 2 у селищі Рокитне.

Тимчасове виконання обов’язків за посадою начальника доручили:

у Дубенському районному відділенні поліції — полковнику поліції Семеренку Юрію Васильовичу;

у Рівненському районному управлінні поліції підполковнику поліції Штебі Роману Юрійовичу;

у Вараському районному відділенні поліції — підполковнику поліції Яковчуку Руслану Васильовичу;

у Сарненському районному відділенні поліції — капітанові поліції Гольонку Григорію Васильовичу

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024