Мешканка села Комарівка відзначила 100 день народження

09 Січня 2021, 14:00
1649

У суботу 9 січня жителька села Комарівка, Гаврилюк Катерина Гнатівна відзначає своє 100-річчя

З нагоди поважного ювілею до оселі довгожительки завітали голова сільської ради Валерій Михалюк , староста Олександр Ковба, соціальний працівник Ольга Андрощук та Зубова Жанна начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту населення. Про це повідомляють на сторінці Крупецькоі ТГ у фейсбуці. 

З нагоди поважного ювілейного Дня народження гості висловили Катерині Гнатівні слова вдячності і шани за багато років сумлінної праці, за незламність у воєнні роки та під час післявоєнної відбудови, за мудрість та досвід, які передала своїм дітям, внукам та правнукам.

Святкування дня народження – добра традиція, яка дає можливість серцем торкнутися яскравих моментів пройденого шляху, оцінити успіхи. За свої 100 років Пані Катерина багато чого побачила на своєму віку: і щастя, і радість, і любов, і дружбу, і успіх. Вона гідно прожила свій вік, була свідком і учасником багатьох історичних подій. При цьому залишилася сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософські ставиться до всіх мінливостей долі, знаходячи в них приводи для радості. 


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024