У Дубні готуються до погіршення погодних умов

14 Січня 2021, 19:00
1714

У зв'язку з ускладненням погодних умов міський штаб оперативного реагування працюватиме цілодобово.

Від 14 січня та впродовж наступного тижня очікується погіршення погодніх умов. Синоптики прогнозують суттєве похолодання – зниження температури до -21 градусу. Про це зазначають у Дубенській міській раді.

Відповідні заходи готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації прийняті за результатами засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС, яке відбулося сьогодні, 14 січня, під головуванням міського голови Василя Антонюка. 

Комісія вирішила привести в готовність сили та засоби спеціалізованих служб та формувань цивільного захисту міста до дій за призначенням, а також розгорнути у місті пункти обігріву для надання допомоги населенню на період ускладнення погодних умов та забезпечити їх функціонування. 

Підготовлять автономні джерела живлення на соціально-значимих об’єктах та посилять контроль за роботою кисневої станції в міській лікарні під час зниження температури повітря.

Дубенська філія ДП «Рівненський облавтодор» та КП «Дубноводоканал» мають забезпечити у найкоротші терміни профілактичне оброблення дорожнього покриття протиожеледною сумішшю та прибирання снігу спеціальною технікою на автошляхах міста.

Своєчасно введуть обмеження руху автомобільного транспорту для попередження виникнення заторів.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024