Футболісти «Єврошпону-Смиги» розпочали рік із перемог

21 Січня 2021, 10:00
906

Юні футболісти ФК «Єврошпон-Смига», що на Дубенщині, уже розпочали спортивний 2021 рік. Стартували з перемог.

Напередодні свят смижани 2012–2013 р.н. відвідали зимовий турнір «Галицькі канікули» у місті Львів. Згодом футболісти взяли участь у «Фестивалі чемпіонів» у Тернополі. Про це на сторінці ДЮФК «Єврошпон-Смига» розповідає Олена Левкова.

Участь у футбольному фестивалі «Галицькі канікули» взяло 7 команд (ФК «Карпати» (Львів), ФК «Галичина» (Львів), «Клуб Лева-1», «Клуб Лева-2», ФК «NIKA» (Івано-Франківськ), «Junior Club» (Львів)). Юним представникам Дубенщини вдалось порівняти власні сили із кожним, адже матчі відбувались за коловою системою. Смижани здобули 4 перемоги та зазнали 2 поразки.

Хороша реалізація голів, змістовні матчі у підсумку дали 12 очок та заслужене третє місце. Богдана Приходчука визнали кращим гравцем.



 

Вихованці ДЮФК «Єврошпон-Смига» 2010-2011 р.н. відвідали відомий «Фестиваль чемпіонів» у Тернополі. На цих змагання немає залікових очок у турнірній таблиці – формат запозичений у провідних футбольних європейських державах, де під час тренування і турнірів юних футболістів, не ставить за мету виграти і стати переможцем, а отримати задоволення від гри і удосконалити свою вміння та навички.

Незважаючи на статус товариських матчів, смижани продемонстрували свою майстерність, здолавши всіх своїх суперників.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024